Riviera Luxury Residence

O comunitate moderna unde luxul se imbina perfect cu confortul si functionalitatea

Apartamente de vanzare Cluj
Apartamente langa Iulius Mall Cluj
Living room in apartament de vanzare Cluj
Piscina Riviera Spa Cluj-Napoca

Situat la 10 minute de centrul orasului Cluj-Napoca, in imediata vecinatate a centrului comercial Iulius Mall si a Universitatii Babes Bolyai, FSEGA, ansamblul Riviera este actualmente cel mai indraznet proiect rezidential local.

 

 DESCRIERE

Complexul beneficiaza de un concept architectural modern cu o structura si functiuni complexe, oferind 91 de apartamente spatioase cu terase generoase. In plus, Riviera va include:

 • centru Beauty & SPA
 • piscina interioara
 • spatii verzi
 • cafenea

Ansamblul Riviera ofera apartamente practice cu 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe cuprinse intre 45 si 156 mp. Calitatea materialelor folosite la constructie si dotari, compartimentarea extrem de bine gândita si solutiile tehnice implementate la nivelul intregii clădiri vor asigura un maxim de confort si siguranta pentru toti locatarii.

Apartamentele se predau semi-finisate, acest lucru insemnand ca beneficiaza de un sistem de incalzire in pardoseala Rehau, termostate in fiecare incapere pentru controlul temperaturii, tencuiala silicatica si un strat de lavabil, geamuri termopane Rehau cu 5 camere si 3 sticle, usa de exterior, si altele. Locuintele pot fi livrate si complet finisate, cu costuri aditionale, in functie de materialele si finisajele alese.

Luminoase si spatioase, toate apartamentele au fost structurate astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata contemporan. Elementele care se regasesc in fiecare apartament – bucatariile americane, deschise spre living, sau dressingurile incapatoare – marcheaza clar această intentie.

Pentru a profita din plin de vederea spre lac si împrejurimi, de diminetile însorite si serile de relaxare, toate locuintele sunt prevazute cu terase expansive cu vederi panoramice, iar în cazul apartamentelor de la parter, cu gradini generoase care asigura intimitatea si starea de bine a celor care locuiesc aici.

Un alt aspect important care a fost luat in calcul este nevoia de intimitate si siguranta a locatarilor care s-a asigurat prin accesul controlat la cele doua intrari în incinta ansamblului, precum si prin paza imobilului 24/24.

Pe lânga punctele de acces in incinta, şi accesul în cele doua scări ale condominiumului se va face pe baza de cartela, fiecare scara dispunând de asemenea de un video-interfon necesar pentru vizitatori. Pentru a întari siguranta bunurilor, toate spatiile comune (inclusiv cele doua niveluri de parcare) vor fi constant supravegheate video.

 

 CLADIRE VERDE

Riviera Luxury Residence este cel mai eficient proiect rezidential din Transilvania, o cladire de apartamente de prima clasa care a fost proiectata si construita astfel incat sa i se acorde clasificarea de ‘Cladire Verde’ BREEAM (criteriul ‘excellent’).

Apartamentele din cadrul ansamblului Riviera sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie care va ajuta la crearea unui mediu de viata sanatos iar, in plus, va menţine costurile de intretinere la un nivel minim in conditii optime. Spre exemplu, imobilul a fost proiectat astfel incât un apartament de 3 camere de aprox.  80 mp sa nu depaseasca un cost total cu energia termica de aprox. 250 Eur/an.

În plus, dincolo de costul redus al energiei termice, si costurile cu energia electrica au fost în atentia dezvoltatorului urmarindu-se în permanenta oferirea de solutii tehnice care sa reduca irosirea de energie. In acest sens, fiecare apartament beneficiaza de un comutator de energie care la plecarea din apartament permite locatarului sa deconecteze toti consumatorii casnici, mai putin aparatele frigorifice.

Ca o recunoastere a tuturor eforturilor depuse în acest sens, Riviera Luxury Residence este prima cladire cu destinatie rezidentiala din Cluj care a primit calificativul de cladire “Clasa Energetica A”.

 

FACILITATI

 • Centru Beauty & Spa cu piscina în incinta
 • Bancomat in incinta
 • Scoala si gradinita în imediata vecinatate
 • Parcul Tineretului cu Lacul Gheorgheni si zona de agreement la mai puţin de 100 m
 • Centrul comercial Iulius Mall la mai puţin de 100 m (supermarket Auchan, Cinema City, retaileri, restaurante, cafenele, etc)
 • La 10 minute distanta de Aeroportul Avram Iancu, Cluj-Napoca
 • Acces facil la mijloace de transport public
 • La 7 minute distanta de Centrul istoric al orasului.
Vezi apartamentele