ARHIMAR – Proiectant RivieraArhimar

ARHIMAR este implicata într-o gamă larga de domenii de proiectare, de la locuinte unifamiliale la dezvoltari rezidentiale de mari dimensiuni, spatii comerciale, ansambluri mixte, cladiri de birouri, medicale, hoteluri, avand totodata un portofoliu impresionant de scheme industriale.

Echipa noastra de arhitecți cu experiență oferă o gamă largă de servicii de arhitectură, cum ar fi Urbanism și Masterplanning, Design Interior, Conservare, Management de Proiect, Modelare 3D. Scopul nostru este de a investi pe deplin în fiecare proiect de la stadiul de concept de design la livrarea finală, concentrându-se pe calitatea designului, calitatea spatiilor, calitatea vieții și tinand cont in permanenta de nevoile clientului.

Cu sediul în Cluj-Napoca, România, Arhimar are o gamă largă de clienți locali, de la utilizatorii privați la corporații naționale majore. Datorită economiei în creștere pe plan internațional, se lucreaza pentru o varietate de clienți din Italia, Marea Britanie, Germania, Israel și Spania, cu o abordare recenta pe piata est-asiatica. Arhimar este în continuă creștere prin îmbunătățirea consecventa a serviciilor sale si prin deschiderea catre noile provocări ale portofoliului internațional în creștere.

Arhimar considera că designul de calitate nu este bazat doar pe crearea clădirii. Exista posibilitatea de a schimba stilul de viață, crearea de spații de locuit mai bune, care se bazează pe funcționalitate si practicabilitate, prin abordarea inovatoare de tehnici de proiectare și tehnologii în construcție.

Proiectam pentru viitor.