I&C TRANSILVANIA CONSTRUCTII – DezvoltatorI&C Transilvania Constructii

Ansamblul rezidential Riviera Luxury Residence este dezvoltat de I&C Transilvania Constructii.

O companie in plină expansiune, I&C Transilvania Constructii a fost infiinţată in anul 2001 şi are sediul in Turda, str. Mihai Viteazu nr.45, judeţul Cluj.

Alaturi de numeroase proiecte de dezvoltare rezidenţială, compania are in derulare proiecte industriale si de infrastructura, asigurand in plus si servicii de transport (transportul materialelor de constructii, transporturi agabaritice) şi prestări de servicii cu utilajele din dotare.

Printre lucrarile reprezentative putem mentiona tronsonul Câmpia Turzii – Cluj Napoca al Autostrazii Transilvania, I&C Transilvania Constructii fiind furnizorul principal de materii prime al Bechtel International pentru construcţia autostrazii. De asemenea, compania si-a asumat executia lucrarii de la Kaufland Turda, jud. Cluj – “Extindere Centrul Logistic Kaufland”.

I&C Transilvania Constructii este puternic ancorata in piata economica locala, fiind printre cei mai importanţi producători şi furnizori de produse de balastiere în diverse sorturi si granulaţii (balast, sorturi, piatra sparta) si betoane, având capacitate de producţie, utilaje performante şi terenurile necesare exploatării.

Cifra de afaceri in 2013 la I&C Transilvania Constructii a fost de 22 milioane lei.