Uneori fotografiile spun cat 1000 de cuvinte, de aceea am pregatit mai jos o galerie de imagini cu Riviera in prim plan.

Interioare apartamente

Interioarele apartamentelor din cadrul Riviera Luxury Residence vor putea fi finisate si amenajate dupa principii moderniste care imbina confortul cu functionalitatea si stilul chic.

Living room cu bucatarie de tip american

Riviera Day Spa

Dezvoltatorii Riviera au ales o abordare completa in desfasurarea proiectului, urmarind ca Riviera sa corespunda si sa complementeze perfect nevoile stilului de viata contemporan. Astfel a aparut Riviera Day Spa, un spatiu modern cu SPA si piscina interioara care va incuraja locatarii in abordarea unui stil de viata sanatos si activ.

Piscina Riviera Spa Cluj-Napoca

Interioare spatii comune

Intrarea in ansamblul rezidential Riviera se va integra si potrivi perfect cu restul complexului, cu elemente de design si decor care sa exprime modernism, confort si rafinament.

Design Intrare Complex Riviera Cluj

Panorama

Pe langa multe alte atuuri, apartamentele din cadrul complexului Riviera Luxury Residence se bucura si de o priveliste deosebita, fiind in imediata vecinatate a Parcului Tineretului si lacului Gheorgheni.

Vedere panoramica de la Riviera Cluj

Evolutie constructie

In prezent in constructie, ansamblul rezidential Riviera urmeaza sa fie finalizat si predat pana la finele anului 2014. Va invitam sa urmariti alaturi de noi evolutia lucrarilor.

Evolutie lucrari Riviera Cluj

Randari

Riviera Luxury Residence este rezultatul colaborarii unor jucatori majori pe piata de constructii, fiecare leaderi pe nisa lor de activitate profesionala, atat in Romania cat si pe plan international.

Apartamente de lux de vanzare in Cluj-Napoca